Nieuws

Locatie: In 't hart van Gastel

Markt 8

Oud Gastel (parkeren achter Dirk van de Broek)

22 juni  2023 Aanvang: 19.30 u

 

Inleiding:

Ivm het terugtreden van een bestuurslid waardoor het bestuur al even uit 4 bestuursleden bestaat, is ervoor gekozen een bijzondere ALV bijeen te roepen om het bestuur weer voltallig te maken. Deze bijzondere ALV geeft u de gelegenheid om uw stem uit te brengen voor ons 5e bestuurslid.

Agenda:

  1. Welkom en opening
  2. Openstaande vacature 5e bestuurslid:  kadidaten Erica van Lisdonk en Huub Bovendeerd
  3. Beheer website
  4. Rondvraag en afsluiting

Raadar januari 2020

Geschreven op

Hier treft Raadar editie januari 2020. Download hier Lees meer »

Zo kies je een gezonde en sociale hond

Geschreven op

Bij het kopen van een gezonde en sociale hond komt veel kijken. Het Fairfok platform heeft speciaal voor hondenkopers een interactieve brochure uitgebracht met een overzicht van beschikbare informatie, diensten of producten van organisaties die zich actief inzetten voor de gezonde en sociale hond in Nederland. 'Fairfok', oftewel 'eerlijke fokkerij', is de naam waaronder een aantal samenwerkende organisaties en instituten in Nederland aan hetzelfde... Lees meer »

TT World Congress 2020

Geschreven op

Voor het 15e Tibetaanse Terriër Wereldcongres dat gepland staat in 12 en 13 september 2020 in Frankrijk, vragen wij u vriendelijk om twee A4-pagina's in Word- en PDF-formaat een korte presentatie van uw club inclusief geboortestatistieken, uw gezondheidsprotocol , de verschillende activiteiten met Tibetaanse Terriër in uw land, de kampioensregelgeving, de rechtersopleiding en de laatste nationale kampioenen met hun foto. D Lees meer »

Eikenprocessierups: let op uw huisdier!

Geschreven op

Het Kenniscentrum Eikenprocessierups heeft bekend gemaakt dat er dit jaar drie keer zoveel eikenprocessierupsen zijn, in vergelijking met een jaar geleden.Enorme jeuk, rode bultjes en soms zelfs heftige klachten als kortademigheid of een dikke tong kunnen het gevolg zijn van contact met de minuscule brandhaartjes van de rups. Ook dieren hebben er last van, waarschuwt dierendermatoloog Annette van der Lee. Lees meer »

Neem contact op