Nieuws

Nieuwsbrief Raad van Beheer April

Geschreven op

https://www.houdenvanhonden.nl/globalassets/raadar/2022/rvb-raadar-2022_04-april.pdf. Lees meer »

Nieuwsbrief Raad van Beheer Maart

Geschreven op

Help ons de Meest Hondvriendelijke Gemeente te vinden! De Raad van Beheer en de Hondenbescherming lanceren gezamenlijk een nieuw initiatief: vanaf nu reiken wij jaarlijks een prijs uit aan de Meest Hondvriendelijke Gemeente van Nederland! Help ons hierbij en nomineer een gemeente die volgens u deze titel verdient! lees meer Nieuwsbrief Raad van Beheer Maart Lees meer »

Nieuwsbrief Raad van Beheer februari

Geschreven op

JAARACTIE 2022: HULPHOND NEDERLAND VERDIENT ONZE STEUN! Tijdens een goed bezochte online kick-off op 16 februari jl. startte de Raad van Beheer de Jaaractie 2022, die in het teken staat van Hulphond Nederland. Om hen te steunen, promoten we hen een jaar lang op al onze hondenevenementen en (social)mediakanalen, om zo veel mogelijk geld in te zamelen en gastgezinnen te werven. Lees Raadar nr. 2 - februari 2022 Lees meer »

Nieuwsbrief Raad van Beheer januari

Geschreven op

WOW! WINNER OF WINNERS NAAM VOOR NIEUWE SHOWCOMPETITIE Dit jaar start de Raad van Beheer een showcompetitie waarbij een exposant met zijn/haar tentoonstellingsresultaten het hele jaar punten kan verzamelen en zo de Winner of Winners (WoW) kan worden voor zijn/haar ras. In dit artikel wat meer uitleg over de competitie. Lees verder in de Nieuwsbrief januari Lees meer »

Neem contact op