Nieuws

Fun- en wandeldag in Oost-Nederland

Geschreven op

De fun- en wandeldag in Oost-Nederland op zondag 16 juni 2024 was een succes. Samen met de TTCN organiseerden 3 van onze leden voor het eerst een fun- en wandeldag in Oost-Nederland. Het vond plaats op en rond het Buitengoed Erve Raewyck in Hardenberg (Radewijk). De dag is bezocht door zo'n 20 tibetaanse terriërs samen met ongeveer 30 enthousiaste baasjes. Het was voor enkele bezoekers een uitgelezen moment om eens te kijken "wat is nu eigenijk een... Lees meer »

Boek Tibetan Terriers - the little people

Geschreven op

Er zijn weer een aantal exemplaren van het boek Tibetan Terriers - the little people, samengesteld door Hanne Mathiasen verkrijgbaar bij de TTCN. Het boek kost u, exclusief verzenden, € 60,=. In het boek worden diverse onderwerpen beschreven waaronder de oorsprong van de tibetaanse terrier, opvoeding en karakter, maar ook tips over onderhoud van de vacht, eten en informatie over de tibetanen-rasverenigingen 'around the world'. H Lees meer »

Wandeling Drunense duinen

Geschreven op

De wandeling in de Drunense duinen op 13 april 2024 was een succes! Onder leiding van Huub Bovendeerd is een prachtige wandeling gemaakt in een mooi gebied. Het weer was de wandelaars met hun Tibetaanse Terriërs gunstig gezind. De honden hadden het duidelijk naar hun zin en hun baasjes ook. Aan het eind van de wandeling werd er namens de TTCN nog een versnapering aangeboden. Lekker in het zonnetje nog wat babbelen. Lees meer »

De eerste activiteit in 2024

Geschreven op

Onze eerste activiteit van 2024 zit er op! De lezing over titeren/vaccineren en het was echt een eye-opener. Er waren 19 personen aanwezig met en zonder hun hond(en). Zelfs 3 TT-eigenaren/-fokkers uit België waren hiervoor naar Roosendaal gekomen. Dian Wagemakers heeft op een voor iedereen duidelijke manier uitgelegd wat titeren voor voordeel voor de hond oplevert. Dankjewel hiervoor Dian. Lees meer »

Neem contact op