Nieuws

Locatie: In 't hart van Gastel

Markt 8

Oud Gastel (parkeren achter Dirk van de Broek)

22 juni  2023 Aanvang: 19.30 u

 

Inleiding:

Ivm het terugtreden van een bestuurslid waardoor het bestuur al even uit 4 bestuursleden bestaat, is ervoor gekozen een bijzondere ALV bijeen te roepen om het bestuur weer voltallig te maken. Deze bijzondere ALV geeft u de gelegenheid om uw stem uit te brengen voor ons 5e bestuurslid.

Agenda:

  1. Welkom en opening
  2. Openstaande vacature 5e bestuurslid:  kadidaten Erica van Lisdonk en Huub Bovendeerd
  3. Beheer website
  4. Rondvraag en afsluiting

Workshop vachtverzorging

Geschreven op

Op zondag 10 september 2023 vond de workshop vachtverzorging plaats. De locatie Gastel Sfeer in Oud Gastel bleek een goede locatie hiervoor. Het was een heel erge warme dag, maar zeker een leuke! Er heerste een fijne sfeer waarbij het altijd leuk blijkt om met andere eigenaren van Tibetaantjes te babbelen. Natuurlijk over .... Tibetaantjes. Erica van Lisdonk van Trimsalon “ERICA” en Kennel Marichelle’s heeft de aanwezigen uitgelegd hoe de vacht is... Lees meer »

Samenstelling Bestuur

Geschreven op

We zijn blij te mogen melden dat Erica van Lisdonk zich heeft aangemeld als bestuurslid. Dit moet nog worden bevestigd in de ALV van 15 juli 2023. Maar we kunnen zeker nog meer hulp gebruiken, aanmelden kan nog steeds. Een bestuur dient te bestaan uit een oneven aantal leden. Mocht u interesse hebben of vragen over een bestuursfunctie, mail dan de voorzitter Patricia Knegt: p.knegt@gmail.com. Lees meer »

Nieuwsbrief Raad van Beheer Juli

Geschreven op

www.houdenvanhonden.nl/globalassets/raadar/2022/ra2022_08-002.pdf Lees meer »

Clubmatch en Fundag is Geannuleerd

Geschreven op

Lees meer »

Neem contact op