Nieuws

Bent u die NIEUWE PUPEIGENAAR of

Bent u allang EIGENAAR van een Tibetaantje  ……….

En wilt u zich wat meer in ons geliefde ras verdiepen?

Dan is misschien het boek Tibetan Terriers – The Little People (Centenary Edition) van Hanne Mathiasen wat voor u. Mw. Matiasen is een gerenommeerd fokster van Tibetaanse Terriërs in Denemarken.

Het boek bevat enorm veel informatie over het ontstaan van het ras, hoe we met z’n allen het ras proberen te behouden en gezond te houden, hoe het leven met een Tibetaanse Terriër eruitziet, welke mensen heel veel voor dit ras vroeger en nu hebben betekend en betekenen, tips en tricks bij de opvoeding.

Het is een internationaal boek, uit diverse landen staat o.a. een lijst van fokkers gemeld, wat uiteraard een momentopname is.  

Het boek heeft meer dan 200 pagina’s, in Engelse tekst en met vele mooie foto’s. Momenteel liggen er nog een aantal exemplaren bij de TTCN op de plank. Inclusief de verzendkosten binnen Nederland kost het boek € 69,=

Het boek is bij de TTCN te bestellen via de penningmeester, stuur een mail naar penningmeester.ttcn@gmail.com

 

Boek

Nieuwsbrief Raad van Beheer Juli

Geschreven op

www.houdenvanhonden.nl/globalassets/raadar/2022/ra2022_08-002.pdf Lees meer »

Clubmatch en Fundag is Geannuleerd

Geschreven op

Lees meer »

Nieuwsbrief Raad van Beheer April

Geschreven op

www.houdenvanhonden.nl/globalassets/raadar/2022/rvb-raadar-2022_04-april.pdf. Lees meer »

Nieuwsbrief Raad van Beheer Maart

Geschreven op

Help ons de Meest Hondvriendelijke Gemeente te vinden! De Raad van Beheer en de Hondenbescherming lanceren gezamenlijk een nieuw initiatief: vanaf nu reiken wij jaarlijks een prijs uit aan de Meest Hondvriendelijke Gemeente van Nederland! Help ons hierbij en nomineer een gemeente die volgens u deze titel verdient! lees meer Nieuwsbrief Raad van Beheer Maart Lees meer »

Neem contact op