Nieuws

Bent u die NIEUWE PUPEIGENAAR of

Bent u allang EIGENAAR van een Tibetaantje  ……….

En wilt u zich wat meer in ons geliefde ras verdiepen?

Dan is misschien het boek Tibetan Terriers – The Little People (Centenary Edition) van Hanne Mathiasen wat voor u. Mw. Matiasen is een gerenommeerd fokster van Tibetaanse Terriërs in Denemarken.

Het boek bevat enorm veel informatie over het ontstaan van het ras, hoe we met z’n allen het ras proberen te behouden en gezond te houden, hoe het leven met een Tibetaanse Terriër eruitziet, welke mensen heel veel voor dit ras vroeger en nu hebben betekend en betekenen, tips en tricks bij de opvoeding.

Het is een internationaal boek, uit diverse landen staat o.a. een lijst van fokkers gemeld, wat uiteraard een momentopname is.  

Het boek heeft meer dan 200 pagina’s, in Engelse tekst en met vele mooie foto’s. Momenteel liggen er nog een aantal exemplaren bij de TTCN op de plank. Inclusief de verzendkosten binnen Nederland kost het boek € 69,=

Het boek is bij de TTCN te bestellen via de penningmeester, stuur een mail naar penningmeester.ttcn@gmail.com

 

Boek

Laat je dier alvast wennen aan alleen thuis zijn!

Geschreven op

Nu de overheid weer langzaam ruimte ziet voor versoepeling van de Coronamaatregelen betekent dat waarschijnlijk dat u ook weer wat vaker (en langer) van huis zult zijn. Laat uw hond daarom langzaam (weer) wennen aan het alleen thuisblijven. De LICG schreef hier een artikel over. Klik hier om het hele artikel te lezen. Lees meer »

Hoe herken ik of mijn hond pijn heeft?

Geschreven op

Het LICG heeft een artikel geschreven over het herkennen van pijn bij uw huisdier/hond. Het volledige artikel kunt u hier lezen. Lees meer »

Kerstattentie

Geschreven op

Afgelopen week hebben alle leden van de TTCN via de post een kerstattentie ontvangen. De post loopt in deze tijd regelmatige vertraging op, maar mocht u lid zijn en eind volgende week (26 december) nog geen attentie hebben ontvangen, dan kunt u via deze link een mail sturen. Vermeld in deze mail uw naam en adres, dan zorgen wij dat de kerstattentie alsnog via de post uw kant op komt. Lees meer »

Verscherpte maatregelen 13 oktober - Bericht van de Raad van Beheer

Geschreven op

Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde landelijke verscherpte maatregelen van 13 oktober jl. heeft de Raad van Beheer de volgende informatie naar buiten gebracht: EXAMENS BFH LANDELIJK (Sport Cultureel centrum De Camp) De examens gaan door en vinden plaats bij Sport Cultureel Centrum De Camp in Woudenberg. De kandidaten zijn inmiddels ge├»nformeerd. EXAMENS VKK De examens gaan door en vinden plaats bij Sport Cultureel Centrum De Camp in Woudenberg. Lees meer »

Neem contact op