Nieuws

Bent u die NIEUWE PUPEIGENAAR of

Bent u allang EIGENAAR van een Tibetaantje  ……….

En wilt u zich wat meer in ons geliefde ras verdiepen?

Dan is misschien het boek Tibetan Terriers – The Little People (Centenary Edition) van Hanne Mathiasen wat voor u. Mw. Matiasen is een gerenommeerd fokster van Tibetaanse Terriërs in Denemarken.

Het boek bevat enorm veel informatie over het ontstaan van het ras, hoe we met z’n allen het ras proberen te behouden en gezond te houden, hoe het leven met een Tibetaanse Terriër eruitziet, welke mensen heel veel voor dit ras vroeger en nu hebben betekend en betekenen, tips en tricks bij de opvoeding.

Het is een internationaal boek, uit diverse landen staat o.a. een lijst van fokkers gemeld, wat uiteraard een momentopname is.  

Het boek heeft meer dan 200 pagina’s, in Engelse tekst en met vele mooie foto’s. Momenteel liggen er nog een aantal exemplaren bij de TTCN op de plank. Inclusief de verzendkosten binnen Nederland kost het boek € 69,=

Het boek is bij de TTCN te bestellen via de penningmeester, stuur een mail naar penningmeester.ttcn@gmail.com

 

Boek

Verscherpte maatregelen Corona - Bericht van de Raad van Beheer

Geschreven op

Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde landelijke verscherpte maatregelen van 28 september jl. heeft de Raad van Beheer de volgende informatie naar buiten gebracht: EXAMENS BFH OP LOCATIE: Wij hebben de betreffende verenigingen benaderd, na akkoord van hun lokale overheid wordt bepaald of deze doorgang kunnen vinden de aankomende 3 weken. De meeste examens vinden immers plaats in sportkantines. Lees meer »

Lezing en wandeling 30 augustus

Geschreven op

Afgelopen zaterdag, 30 augustus, heeft mevrouw Jet Bijen Veldhoen een interessante lezing gegeven over haar specialiteit: Huid en Vacht. Na aflopen genoten de aanwezige van een heerlijke wandeling in het “Gastels Bos”. Om de foto's van deze activiteit te bekijken klik hier Lees meer »

Lezing Jet Beijen - Huid en Vacht

Geschreven op

Beste leden van de TTCN Na de vakantie gaan we weer wat leuks doen! Datum: 30 augustus Aanvang lezing: 13.00 – 16.00 De TTCN heeft voor u het volgende georganiseerd. Wij hebben mevrouw Jet Bijen Veldhoen uitgenodigd om een lezing te komen houden over haar specialiteit: Huid en Vacht. Mevrouw Bijen heeft een indrukwekkende cv: Docent vakopleidingen in de dierenbranche bij HKI in Bunnik, Felinova en bij Syntra in België. Au Lees meer »

Animal Health Trust

Geschreven op

Op donderdag 3 juli heeft de raad van toezicht van de Animal Health Trust tot hun grote spijt moeten besluiten om de Animal Health Trust op te moeten heven. De Animal Health Trust was de meest toonaangevende instelling voor veterinair en wetenschappelijk onderzoek die zich inzette voor de gezondheid en het welbevinden van uw dier. Klik hier voor de volledige, officiële berichtgeving Lees meer »

Neem contact op