Nieuws

Lezing en wandeling 30 augustus

Geschreven op

Afgelopen zaterdag, 30 augustus, heeft mevrouw Jet Bijen Veldhoen een interessante lezing gegeven over haar specialiteit: Huid en Vacht. Na aflopen genoten de aanwezige van een heerlijke wandeling in het “Gastels Bos”. Om de foto's van deze activiteit te bekijken klik hier Lees meer »

Lezing Jet Beijen - Huid en Vacht

Geschreven op

Beste leden van de TTCN Na de vakantie gaan we weer wat leuks doen! Datum: 30 augustus Aanvang lezing: 13.00 – 16.00 De TTCN heeft voor u het volgende georganiseerd. Wij hebben mevrouw Jet Bijen Veldhoen uitgenodigd om een lezing te komen houden over haar specialiteit: Huid en Vacht. Mevrouw Bijen heeft een indrukwekkende cv: Docent vakopleidingen in de dierenbranche bij HKI in Bunnik, Felinova en bij Syntra in België. Au Lees meer »

Animal Health Trust

Geschreven op

Op donderdag 3 juli heeft de raad van toezicht van de Animal Health Trust tot hun grote spijt moeten besluiten om de Animal Health Trust op te moeten heven. De Animal Health Trust was de meest toonaangevende instelling voor veterinair en wetenschappelijk onderzoek die zich inzette voor de gezondheid en het welbevinden van uw dier. Klik hier voor de volledige, officiële berichtgeving Lees meer »

Processierups weer in aantocht, wees alert

Geschreven op

Het Kenniscentrum processierups verwacht dat deze dagen de eerste eikenprocessierupsen weer brandharen krijgen. De brandharen kunnen gezondheidsklachten veroorzaken als mensen of dieren ermee in contact komen. De meeste overlast wordt in juni verwacht. De rupsen krijgen brandharen als ze in het vierde larvestadium zitten. Elke eikenprocessierups heeft in dit stadium rond de 700.000 brandharen. De hoeveelheid blad aan de eik bepaalt de ontwikkeling... Lees meer »

Neem contact op