Nieuws

Locatie: In 't hart van Gastel

Markt 8

Oud Gastel (parkeren achter Dirk van de Broek)

22 juni  2023 Aanvang: 19.30 u

 

Inleiding:

Ivm het terugtreden van een bestuurslid waardoor het bestuur al even uit 4 bestuursleden bestaat, is ervoor gekozen een bijzondere ALV bijeen te roepen om het bestuur weer voltallig te maken. Deze bijzondere ALV geeft u de gelegenheid om uw stem uit te brengen voor ons 5e bestuurslid.

Agenda:

  1. Welkom en opening
  2. Openstaande vacature 5e bestuurslid:  kadidaten Erica van Lisdonk en Huub Bovendeerd
  3. Beheer website
  4. Rondvraag en afsluiting

Verscherpte maatregelen 13 oktober - Bericht van de Raad van Beheer

Geschreven op

Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde landelijke verscherpte maatregelen van 13 oktober jl. heeft de Raad van Beheer de volgende informatie naar buiten gebracht: EXAMENS BFH LANDELIJK (Sport Cultureel centrum De Camp) De examens gaan door en vinden plaats bij Sport Cultureel Centrum De Camp in Woudenberg. De kandidaten zijn inmiddels geïnformeerd. EXAMENS VKK De examens gaan door en vinden plaats bij Sport Cultureel Centrum De Camp in Woudenberg. Lees meer »

Verscherpte maatregelen Corona - Bericht van de Raad van Beheer

Geschreven op

Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde landelijke verscherpte maatregelen van 28 september jl. heeft de Raad van Beheer de volgende informatie naar buiten gebracht: EXAMENS BFH OP LOCATIE: Wij hebben de betreffende verenigingen benaderd, na akkoord van hun lokale overheid wordt bepaald of deze doorgang kunnen vinden de aankomende 3 weken. De meeste examens vinden immers plaats in sportkantines. Lees meer »

Lezing en wandeling 30 augustus

Geschreven op

Afgelopen zaterdag, 30 augustus, heeft mevrouw Jet Bijen Veldhoen een interessante lezing gegeven over haar specialiteit: Huid en Vacht. Na aflopen genoten de aanwezige van een heerlijke wandeling in het “Gastels Bos”. Om de foto's van deze activiteit te bekijken klik hier Lees meer »

Lezing Jet Beijen - Huid en Vacht

Geschreven op

Beste leden van de TTCN Na de vakantie gaan we weer wat leuks doen! Datum: 30 augustus Aanvang lezing: 13.00 – 16.00 De TTCN heeft voor u het volgende georganiseerd. Wij hebben mevrouw Jet Bijen Veldhoen uitgenodigd om een lezing te komen houden over haar specialiteit: Huid en Vacht. Mevrouw Bijen heeft een indrukwekkende cv: Docent vakopleidingen in de dierenbranche bij HKI in Bunnik, Felinova en bij Syntra in België. Au Lees meer »

Neem contact op