Nieuws

Verscherpte maatregelen Corona - Bericht van de Raad van Beheer

Geschreven op

Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde landelijke verscherpte maatregelen van 28 september jl. heeft de Raad van Beheer de volgende informatie naar buiten gebracht: EXAMENS BFH OP LOCATIE: Wij hebben de betreffende verenigingen benaderd, na akkoord van hun lokale overheid wordt bepaald of deze doorgang kunnen vinden de aankomende 3 weken. De meeste examens vinden immers plaats in sportkantines. Lees meer »

Lezing en wandeling 30 augustus

Geschreven op

Afgelopen zaterdag, 30 augustus, heeft mevrouw Jet Bijen Veldhoen een interessante lezing gegeven over haar specialiteit: Huid en Vacht. Na aflopen genoten de aanwezige van een heerlijke wandeling in het “Gastels Bos”. Om de foto's van deze activiteit te bekijken klik hier Lees meer »

Lezing Jet Beijen - Huid en Vacht

Geschreven op

Beste leden van de TTCN Na de vakantie gaan we weer wat leuks doen! Datum: 30 augustus Aanvang lezing: 13.00 – 16.00 De TTCN heeft voor u het volgende georganiseerd. Wij hebben mevrouw Jet Bijen Veldhoen uitgenodigd om een lezing te komen houden over haar specialiteit: Huid en Vacht. Mevrouw Bijen heeft een indrukwekkende cv: Docent vakopleidingen in de dierenbranche bij HKI in Bunnik, Felinova en bij Syntra in België. Au Lees meer »

Animal Health Trust

Geschreven op

Op donderdag 3 juli heeft de raad van toezicht van de Animal Health Trust tot hun grote spijt moeten besluiten om de Animal Health Trust op te moeten heven. De Animal Health Trust was de meest toonaangevende instelling voor veterinair en wetenschappelijk onderzoek die zich inzette voor de gezondheid en het welbevinden van uw dier. Klik hier voor de volledige, officiële berichtgeving Lees meer »

Neem contact op