Nieuws

Bent u die NIEUWE PUPEIGENAAR of

Bent u allang EIGENAAR van een Tibetaantje  ……….

En wilt u zich wat meer in ons geliefde ras verdiepen?

Dan is misschien het boek Tibetan Terriers – The Little People (Centenary Edition) van Hanne Mathiasen wat voor u. Mw. Matiasen is een gerenommeerd fokster van Tibetaanse Terriërs in Denemarken.

Het boek bevat enorm veel informatie over het ontstaan van het ras, hoe we met z’n allen het ras proberen te behouden en gezond te houden, hoe het leven met een Tibetaanse Terriër eruitziet, welke mensen heel veel voor dit ras vroeger en nu hebben betekend en betekenen, tips en tricks bij de opvoeding.

Het is een internationaal boek, uit diverse landen staat o.a. een lijst van fokkers gemeld, wat uiteraard een momentopname is.  

Het boek heeft meer dan 200 pagina’s, in Engelse tekst en met vele mooie foto’s. Momenteel liggen er nog een aantal exemplaren bij de TTCN op de plank. Inclusief de verzendkosten binnen Nederland kost het boek € 69,=

Het boek is bij de TTCN te bestellen via de penningmeester, stuur een mail naar penningmeester.ttcn@gmail.com

 

Boek

Nieuwsbrief Raad van Beheer februari

Geschreven op

JAARACTIE 2022: HULPHOND NEDERLAND VERDIENT ONZE STEUN! Tijdens een goed bezochte online kick-off op 16 februari jl. startte de Raad van Beheer de Jaaractie 2022, die in het teken staat van Hulphond Nederland. Om hen te steunen, promoten we hen een jaar lang op al onze hondenevenementen en (social)mediakanalen, om zo veel mogelijk geld in te zamelen en gastgezinnen te werven. Lees Raadar nr. 2 - februari 2022 Lees meer »

Nieuwsbrief Raad van Beheer januari

Geschreven op

WOW! WINNER OF WINNERS NAAM VOOR NIEUWE SHOWCOMPETITIE Dit jaar start de Raad van Beheer een showcompetitie waarbij een exposant met zijn/haar tentoonstellingsresultaten het hele jaar punten kan verzamelen en zo de Winner of Winners (WoW) kan worden voor zijn/haar ras. In dit artikel wat meer uitleg over de competitie. Lees verder in de Nieuwsbrief januari Lees meer »

Nieuwe regelgeving per 1 november

Geschreven op

Beste fokker, Zoals u wellicht al vernomen heeft veranderen de regels omtrent het chippen en registreren van pups vanaf 1 november 2021. Vanaf dan is het volgende van toepassing: Het is verplicht om een Europees paspoort af te geven als een pup verkocht wordt of van eigenaar veranderd. Het chippen is verplicht. Vanaf 1 november aanstaande mag dit enkel worden uitgevoerd door een dierenarts/paraveterinair welke is ingeschreven bij het diergeneeskunderegister... Lees meer »

Algemene ledenvergadering

Geschreven op

Agenda Algemene Ledenvergadering 2021. Datum: 13 november 2021 Locatie: “Catharinenberg”, Poirtersstraat 3, 5061 BG Oisterwijk Aanvang: 13.30. ( zaal open vanaf 13.00). 1) Opening. 2) Mededelingen die betrekking hebben op de vergadering. 3) Ingekomen stukken. 4) Goedkeuring notulen Algemene Ledenvergadering 28 april 2019. 5) Jaarverslag secretaris. 6) Jaarverslag penningmeester. 7) Verslag kascommissie. 8) Benoeming leden kascommissie: De huidige... Lees meer »

Neem contact op