Nieuws

Voorjaarswandeling afgelast

Geschreven op

In verband met de maatregelen van het RIVM vanwege het Coronavirus en in het belang van uw gezondheid kan de voorjaarswandeling op zondag 19 april a.s. helaas geen doorgang vinden. Wij hopen, zodra de situatie ons dat weer toelaat, op korte termijn een nieuwe wandeling te plannen. Mocht u zich al hebben opgeven voor deze wandeling, dan zult u persoonlijk nog een e-mail van ons ontvangen. Lees meer »

Raadar januari 2020

Geschreven op

Hier treft Raadar editie januari 2020. Download hier Lees meer »

Zo kies je een gezonde en sociale hond

Geschreven op

Bij het kopen van een gezonde en sociale hond komt veel kijken. Het Fairfok platform heeft speciaal voor hondenkopers een interactieve brochure uitgebracht met een overzicht van beschikbare informatie, diensten of producten van organisaties die zich actief inzetten voor de gezonde en sociale hond in Nederland. 'Fairfok', oftewel 'eerlijke fokkerij', is de naam waaronder een aantal samenwerkende organisaties en instituten in Nederland aan hetzelfde... Lees meer »

TT World Congress 2020

Geschreven op

Voor het 15e Tibetaanse Terriër Wereldcongres dat gepland staat in 12 en 13 september 2020 in Frankrijk, vragen wij u vriendelijk om twee A4-pagina's in Word- en PDF-formaat een korte presentatie van uw club inclusief geboortestatistieken, uw gezondheidsprotocol , de verschillende activiteiten met Tibetaanse Terriër in uw land, de kampioensregelgeving, de rechtersopleiding en de laatste nationale kampioenen met hun foto. D Lees meer »

Neem contact op