Nieuws

Gezondheidsonderzoeken in tijden van Corona crisis

Geschreven op

Veel dierenartsen willen zowel zichzelf als hun medewerkers beschermen tegen Corona. Tegelijkertijd proberen ze de spoedeisende dienstverlening te blijven garanderen. De meeste dierenartsen geven daarom aan de niet spoedeisende diergeneeskundige zorg uit te stellen. De ECVO artsen hebben aangegeven de screeningsonderzoeken tot 1 juni niet uit te voeren (zie brief van ECVO-panel). Ook andere praktijken hebben aangegeven niet of minder screeningsonderzoeken... Lees meer »

Voorjaarswandeling afgelast

Geschreven op

In verband met de maatregelen van het RIVM vanwege het Coronavirus en in het belang van uw gezondheid kan de voorjaarswandeling op zondag 19 april a.s. helaas geen doorgang vinden. Wij hopen, zodra de situatie ons dat weer toelaat, op korte termijn een nieuwe wandeling te plannen. Mocht u zich al hebben opgeven voor deze wandeling, dan zult u persoonlijk nog een e-mail van ons ontvangen. Lees meer »

Raadar januari 2020

Geschreven op

Hier treft Raadar editie januari 2020. Download hier Lees meer »

Zo kies je een gezonde en sociale hond

Geschreven op

Bij het kopen van een gezonde en sociale hond komt veel kijken. Het Fairfok platform heeft speciaal voor hondenkopers een interactieve brochure uitgebracht met een overzicht van beschikbare informatie, diensten of producten van organisaties die zich actief inzetten voor de gezonde en sociale hond in Nederland. 'Fairfok', oftewel 'eerlijke fokkerij', is de naam waaronder een aantal samenwerkende organisaties en instituten in Nederland aan hetzelfde... Lees meer »

Neem contact op