Workshop vachtverzorging

Op zondag 10 september 2023 vond de workshop vachtverzorging plaats. De locatie Gastel Sfeer in Oud Gastel bleek een goede locatie hiervoor.

Het was een heel erge warme dag, maar zeker een leuke! Er heerste een fijne sfeer waarbij het altijd leuk blijkt om met andere eigenaren van Tibetaantjes te babbelen. Natuurlijk over .... Tibetaantjes.

Erica van Lisdonk van Trimsalon “ERICA” en Kennel Marichelle’s heeft de aanwezigen uitgelegd hoe de vacht is opgebouwd en hoe die te verzorgen. Iedereen kon met zijn/haar hond aan het werk. Erica (tevens bestuurslid van de TTCN) heeft met andere bestuursleden Jos, Patricia en Monica de workshop bezoekers met raad en daad bijgestaan.

Met een kleine goodiebag en een uitgeborstelde hond zijn alle deelnemers van de workshop weer in hun auto gestapt, hopelijk met airco :)

Het was een gezellige ontspannen bijeenkomst, waarbij wat foto's zijn gemaakt om u een impressie te geven. Meer foto's zijn te bekijken op onze TTCN-facebookpagina. Deze kunt u bereiken via de F linksboven in de balk bovenaan de Home-page van deze site en wordt lid van onze TTCN-facebookpagina. 

    82  78   87

    136   102

« Naar het overzicht

Neem contact op