Fun- en wandeldag in Oost-Nederland

De fun- en wandeldag in Oost-Nederland op zondag 16 juni 2024 was een succes.

 

Samen met de TTCN organiseerden 3 van onze leden voor het eerst een fun- en wandeldag in Oost-Nederland. Het vond plaats op en rond het Buitengoed Erve Raewyck in Hardenberg (Radewijk). De dag is bezocht door zo'n 20 tibetaanse terriërs samen met ongeveer 30 enthousiaste baasjes. Het was voor enkele bezoekers een uitgelezen moment om eens te kijken "wat is nu eigenijk een tibetaanse terriër en past zo'n harige hond bij mij?". 

Op onze facebookpagina wordt een indruk gegeven in foto's en filmpjes. Er is op deze site ook een fotoboek samengesteld van de dag. Kies daarvoor menukeuze activiteiten, daarna weer kiezen voor activiteiten en dan fun- en wandeldag 16-6-2024.

Het bestuur van de TTCN bedankt de 3 organisatoren Henk, Rieky en Ria voor hun inzet om deze dag mogelijk te maken. Hun capaciteit om alles in goede banen te leiden, een relaxte sfeer te creëren en te improviseren als het weer even niet meezit is duidelijk hun kracht.

Het volgende over deze dag is geschreven door één van de organisatoren, Henk:

Fun- en wandeldag Radewijk

16 juni was het zover. De eerste fun- en wandeldag in Oost Nederland. Maar liefst 20 Tibetaanse Terriërs deden mee.Terwijl de baasjes nog van de koffie en cake genoten renden 20 TTs bijna tot ze erbij neervielen over het trainingsveld. Wat een lol hadden die! 

Michelle van hondenschool Krivee had inmiddels een parkoers uitgezet vol hindernissen, klim- en balansoefeningen. Een uitdaging voor de ene TT en een makkie voor de ander. 

Jammer dat het steeds harder ging regenen, dus dan eerst maar de lunch. Ook gezellig al die verhalen over TT’s en onderling ervaringen delen. In de middag ondanks de regen toch nog een wat kortere wandeling kunnen maken gevolgd door een drankje, aangeboden door de TTCN, op het terras van de Brasserie. 

We kijken terug op een heel geslaagde dag en volgens iedereen voor herhaling vatbaar. Dank ook aan Alien en René van Buitengoed Erve Raewyck voor het meedenken en faciliteren van alles. 

Tot volgend jaar dus maar. 

 

« Naar het overzicht

Neem contact op