Fundag met Wandeling in Radewijk (OV)

                                                

Fun- en wandeldag in Oost-Nederland, op zondag 16 juni 2024.

Aanmelden graag via een mailtje naar Henkvandeun@icloud.com

 

Samen met de TTCN organiseren wij voor het eerst een Fun- en wandeldag in Oost-Nederland.  Wat is nu leuker dan een “fundag” voor onze Tibetaanse Terriërs en hun “baasjes” om zo de band tussen mens en dier te versterken en samen een boel plezier te beleven. Samen springen, klimmen, slalommen, speuren, zoeken en nieuwe dingen ontdekken. En als afsluiting s-middags, met zijn allen een leuke wandeling maken. Natuurlijk zijn alle leden, niet leden en andere honden in het gezin,  uit heel Nederland ook welkom.

Wij organiseren dit op en rond het Buitengoed Erve Raewyck in Hardenberg. Daar hebben wij de beschikking over een overdekte hal, en alle andere faciliteiten, zoals honden uitlaat weide, snuffeltuin, zwemvijver, Agility parcours en andere hondenuitdagingen. 

Wij beginnen om 10.30 met koffie/ thee en de TT kunnen gelijk los in de hal of op de andere uitlaatterreinen. In de ochtend is er een Agility demo en de gelegenheid om het zelf ook eens te proberen. Enkele bestuursleden van de TTCN proberen ook aanwezig te zijn voor al uw vragen over de Tibetaanse Terriër. 

Voor de lunch kunt u gebruik maken van het aanbod van de brasserie Wagenwiel op het buitengoed voor € 10,00 PP. Hiervoor moet u zich wel, net als voor de fun- en wandeldag zelf wel even inschrijven.

U doet dat door een mail met uw gegevens en het aantal honden te sturen naar: henkvandeun@icloud.com Wij mailen u dan het programma en verdere informatie, maar let op het maximaal aantal deelnemers is 50, dus geef u snel op.

De Fun- en wandeldag is gratis voor leden. Van niet leden wordt een bijdrage van € 5 euro in de kosten gevraagd. Wordt u alsnog lid, dan betaalt u deze keer geen administratiekosten.

Wilt u er met ons een heel lang weekend van maken dan kunt u dat weekend ook een bungalow huren op het park. Zie daarvoor de website Raewijck.nl.  U kunt gebruik maken van de kortingscode TT2024. Wij organiseren dan op de zaterdag ook een leuke dag met onze TT.

Wij hopen dat wij hiermee aan de wens van veel TT-bezitters voldoen en zien u graag op 16 juni in Radewijk.

De organisatoren Henk, Ria, Rieky en het bestuur van de TTCN. 

Telefoon 06 39 39 95 75

Naar het overzicht
Neem contact op