Algemene Ledenvergadering TTCN

Datum: zaterdag 15 juli    Tijd:      11.00 u

Locatie: Huis Ten Halve, Kruisstraat 60, 4707 RC Roosendaal

 

Op 15 juli hebben wij de ALV gepland. We gaan de ALV koppelen aan een leuke activiteit met onze honden. We starten deze dag met koffie en thee, waarna we van start gaan met de vergadering. Deze willen wij gestructureerd voeren met een strakke agenda. Onderwerpen dienen tot twee weken voor aanvang ingediend zijn bij Monica Bontekoe: timon01@home.nl

In verband met de lunch die de TTCN de leden aanbiedt, willen we graag dat u zich bij Monica Bontekoe aanmeldt: timon01@home.nl We kunnen ons voorstellen dat gezinsleden, die geen lid zijn wel meekomen om gezellig uw hond te laten spelen in de hondenspeeltuin en/of meegaan met de wandeling. Voor hen zal de eigen bijdrage voor de lunch afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen. We informeren u zo spoedig mogelijk.

We hebben reeds een volle agenda en willen ook daarna voldoende tijd hebben om een gezellige activiteit te doen met onze honden. We hopen op deze manier vele leden te mogen verwelkomen; want het is immers ook uw stem en inspraak die wij graag horen.

 

« Naar het overzicht

Neem contact op